Skip to main content

Spinnenbestrijding in Wateringen en omgeving

Bats reiniging heeft zich onder andere gespecialiseerd in spinnenbestrijding in Wateringen en omstreken. Het verwijderen van spinnen en spinnenwebben leidt over het algemeen niet tot het gewenste resultaat. De gevels van veel woningen en bedrijven worden tegenwoordig uitbundig verlicht. Dit vermindert het risico op inbraak maar trekt ook talrijke insecten aan. Gebieden die in de buurt van open water of bossen liggen hebben zelfs nog meer overlast van insecten. In de insecten vinden de spinnen een heerlijk maal. Met als resultaat veel spinnenwebben en uitwerpselen van spinnen die woningen en bedrijfspanden vervuilen.

Sterke vervuiling van woningen en panden door spinnen

Gevels van woningen en andere panden die vervuild zijn door spinnen hebben geen fraaie uitstraling. Als u er voor kiest om de spinnenwebben en spinnen zelf te verwijderen dan is dat een terugkerende klus. Aangezien dit geen blijvende oplossing biedt en het probleem op termijn (vaak zeer korte termijn) de kop weer zal opsteken en u helemaal opnieuw kunt beginnen. Een duurzame oplossing door ons is dan de beste keuze. Het bespaart u veel werk en het resultaat is definitief. De spinnen worden niet gedood, aangezien dit verboden is volgens de Flora en Fauna wet. Een spin is namelijk een beschermde diersoort en mag daardoor niet gedood worden tijdens spinnenbestrijding. Toepassing van gif is dus uit den boze. Gelukkig is er een alternatief om u te ontdoen van uw spinnenprobleem.

Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar middel

Wij passen het middel “Spin Vrij” toe. Dit is een biologisch afbreekbare substantie en dus goed voor het milieu. Elk gewenst object zoals een woonhuis, een gevel van een bedrijf, maar ook een schuur, tuinhuis, of woonboot kan hiermee effectief behandeld worden. Door het aanbrengen van een laag “Spin Vrij” kunnen spinnenwebben geen hechting meer vinden aan de ondergrond. De aanwezige spinnen kunnen hierdoor niet meer voldoende insecten vangen en zullen gauw een ander onderkomen zoeken. Daarbij wordt de ondergrond ook zo onaantrekkelijk gemaakt voor nieuwe spinnen die geen spinnenweb kunnen hechten. Uw gevel of object blijft gegarandeerd vrij van toekomstige spinnenwebben en uitwerpselen van spinnen.

Voordelige tarieven

De volgende tarieven voor de spinnenbestrijding zijn van toepassing. Dit is een indicatie. Wilt u het exacte tarief weten dan adviseren wij u ons een foto van het te behandelen object per e-mail of WhatsApp te sturen.

  • Tussenwoning € 60 – € 70
  • Hoekwoning € 70 – € 80
  • Twee onder een  kap €90 – €110
  • Villa €150

Bij afname van onze diensten in uw buurt door meer geinteresseerden kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen. Bij 2 t/m 5 woningen geldt een korting van 10% en bij meer dan 5 woningen 20%.

Wilt u dus verlost worden van die spinnenoverlast? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie.

Vraag offerte aan!