Skip to main content

Glasbewassing

Al sinds 2001 verzorgd Bats Reiniging glasbewassing voor bedrijven en particulieren in de regio Den Haag en omstreken. U kunt ons inschakelen voor bewassing van alle soorten glas, of dit nu binnen of buiten is, maar ook voor meer specialistisch werk als glas en lood of seperatieglas. Afhankelijk van het te reinigen object kan gekozen worden voor traditionele handbewassing of met behulp van een Telewash systeem. Wij zorgen altijd altijd voor een stralend resultaat.

Altijd schoon

Kwaliteit

Vakmanschap & heldere afspraken

Telewash

Voor het reinigen van bijvoorbeeld grote objecten of moeilijk bereikbare ramen kunnen wij het Telewash systeem inzetten. Dit werkt sneller, effectiever en belast in zulke situaties een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders Zo houden onze glazenwassers uw kantoor of woning goed schoon. Het wassen middels een telewash systeem gebeurt met osmose water en kan uitgevoerd worden voor ramen tot 15 meter vanaf de grond. Osmose water droogt streep- en vlekrij op.

Streepvrij opleveren

Onze reiniging van de ruiten beperkt zich niet alleen tot het streepvrij opleveren van de ruiten, maar ook worden de kozijnen kraakhelder achtergelaten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw kozijnwerk ook in topconditie blijft net zoals het glaswerk.

Wat wij nog meer doen

Dakreiniging

Dakgoten

Spinbestrijding

Benieuwd naar al onze tarieven?

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.