Skip to main content

Dakgoten legen & reinigen

Door periodiek het platte dak en/of dakgoten te laten reinigen en te inspecteren door Bats Reiniging voorkomt u veel problemen.

Zorgt voor waardebehoud

Kwaliteit

Vakmanschap & heldere afspraken

Waarom dakgoot reiniging?

Bladeren, zand en vuil zijn er vaak de oorzaken van, dat de afvoeren van het hemelwater verstopt raken. Het water kan niet tijdig worden afgevoerd en loopt over de rand van de dakgoot langs uw gevel, in de spouw en uiteindelijk naar binnen in uw woning. Een vochtige muur zorgt voor allerlei extra problemen, en kan zelfs de oorzaak zijn van agressieve schimmelvorming in uw woning. Stilstaand water in de dakgoten zorgt tevens voor extra ongedierte, stankoverlast en wildgroei van allerlei grassoorten wat weer resulteert in een volkomen dichtgegroeide dakgoot die dus geen enkele bijdrage meer levert aan de afvoer van het hemelwater. Kortom, door periodiek het platte dak en/of dakgoten te laten reinigen en te inspecteren door Bats Reiniging voorkomt u veel problemen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden “Dakgootreiniging” omvatten:

  • Het uitscheppen, uitvegen en strak navegen van de dakgoten

  • Het verwijderen van aangekoekt vuil zoals verharde modder

  • Het reinigen van rooster en afvoeren

  • Het eventueel plaatsen van bolroosters in de afvoerkanalen

  • Het afvoeren van het vuil naar een erkende vuilstortplaats

Kosten

Bats Reiniging rekent vanaf €5,00 voor de reiniging van een strekkende meter dakgoot. Deze prijs is inclusief btw, voorrijkosten en de afvoer van het vuil. En geldt voor de regio Haaglanden. Voor opdrachten buiten deze regio zal een reiskostenvergoeding afgestemd worden.
Wilt u meer informatie vult u dan het contact formulier in. Uiteraard kunt u ons ook op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 telefonisch bereiken voor meer informatie.

Wat wij nog meer doen

Dakreiniging

Glasbewassing

Spinbestrijding

Benieuwd naar al onze tarieven?

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.