Skip to main content

Spinnenbestrijding in Wassenaar en omgeving

Voor een effectieve spinnenbestrijding in Wassenaar bent u aan het juiste adres bij Bats reiniging. Overlast van spinnen is meestal een structureel probleem. Om het risico op inbraak te verminderen zijn veel woningen en bedrijven tegenwoordig voorzien van felle verlichting van de gevel. Deze verlichting trekt veel insecten aan die een feestmaal betekenen voor spinnen. In waterrijke omgevingen of in de buurt van bossen leven veel insecten. Woont u hier in de buurt dan betekent dit nog een verdere toename van het aantal spinnen.

Sterke vervuiling van objecten door spinnen

Een groot aantal spinnenwebben en de uitwerpselen van spinnen kunnen een gevel van een woning of bedrijfspand flink vervuilen. Onnodig te zeggen dat de gevel hierdoor een niet representatieve uitstraling krijgt. U kunt deze plaag zelf proberen te bestrijden, maar het probleem zal terugkomen. U blijft aan de gang! Het woord spinnenbestrijding suggereert dat de aanwezige spinnen vernietigd worden. Dit is niet correct aangezien volgens de wet van Flora en Fauna de spin een beschermde diersoort is. Hierdoor is de bestrijding met gif niet toegestaan en bovendien zou het een tijdelijke oplossing betekenen.

Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar middel

Wij hebben ons gespecialiseerd in het duurzaam verjagen van spinnen met een milieuvriendelijk middel. De woning, bedrijfspand of desgewenst een schuur, tuinhuis of woonboot wordt voorzien van een beschermende laag die ervoor zorgt dat de spinnenwebben geen hechting meer vinden. Door deze manier van bestrijding zal de spin gegarandeerd een ander onderkomen zoeken. Daarbij wordt de ondergrond zo onaantrekkelijk voor andere spinnen waardoor er geen nieuwe spinnenwebben en uitwerpselen uw gevel of ander object zullen vervuilen.

Voordelige tarieven

Wij hanteren de volgende tarieven voor de spinnenbestrijding. Dit is een indicatie. Wilt u de exacte prijs vernemen dan adviseren wij u ons een foto van het te behandelen object per e-mail of WhatsApp te sturen.

  • Tussenwoning €60 – €70
  • Hoekwoning €70 – € 80
  • Twee onder een kap € 90 – €110
  • Villa € 150

Maakt u ook gebruik van aantrekkelijke kortingen als meer opdrachtgevers in uw buurt ons inschakelen. Bij twee tot en met vijf woningen geven wij een korting van 10% en bij meer dan vijf woningen zelfs 20%.

Vraag offerte aan!