Skip to main content

IMG_3311[1]Glazenwasser in Den Haag nodig waar u echt op kunt rekenen? Bats Reiniging, de glazenwasserij uit Den Haag staat graag voor u klaar. Bats Reiniging is al meer dan 13 jaar het adres voor een groot aantal bedrijven en particulieren wanneer er om vakkundig werk gevraagd wordt. Onze ervaren glazenwassers zullen uw bedrijfspand of huis van schone ramen voorzien. Vakwerk tegen een goede prijs, bij Bats Reiniging kunt u rekenen op een eerlijke behandeling.

MODERN GLAZENWASSEN BIJ BATS REINIGING

Als glazenwasserij uit Den Haag zullen wij uw glas grondig reinigen zodat u eindelijk weer kunt genieten van uw ramen. U kunt ons inschakelen voor de complete bewassing van alle soorten glas. Op basis van het door ons te reinigen object wordt er gekozen tussen een klassieke handbewassing of een innovatie bewassing middels het Telewash systeem.
Het Telewash systeem is in staat om middels osmose water uw ramen tot 15 meter vanaf de grond intensief te reinigen. Wij maken gebruik van osmose water omdat het ons in staat stelt uw ramen streep- en vlekvrij op te leveren. Bats Reiniging is als glazenwasserij uit Den Haag uitermate geschikt voor het reinigen van grote objecten of lastig bereikbare ramen. Ons Telewash systeem zorgt ervoor dat ieder object echt schoon wordt! Hierdoor kunnen wij snel en effectief te werk gaan.

BATS REINIGING, GLAZENWASSERIJ UIT DEN HAAG

Wij kunnen u van nog meer diensten voorzien behalve glazenbewassing. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor wanneer u op zoek bent naar een geschikt bedrijf voor het reinigen van uw dakgoten of het reinigen van uw complete dak. Last van spinnen? Ook dan bent u bij Bats Reiniging aan het juiste adres. Bent u op zoek naar kwaliteit tegen een goede prijs en een bedrijf dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan? Neem dan snel contact met ons op en wie weet heeft u binnenkort eindelijk weer schone ramen!

Zie ook : Dakreiniging Den HaagTrespa reiniging Den HaagSpin protexy Den Haag | Spinbestrijding Den Haag

Glazenwasserij Den Haag