Skip to main content

Met een ervaring van meer dan 13 jaar in glasbewassing in Den Haag en omgeving is Bats reiniging inmiddels een gevestigde naam in de regio. Ons hechte team van medewerkers heeft zich in de loop der tijd bekwaamd in de vele aspecten van het schoonmaakwerk en verricht het dienstenpakket voor zowel particulieren als bedrijfspanden en zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en winkels.

Bats reiniging heeft zich gespecialiseerd in het reinigen van ramen binnenshuis en buitenshuis, waarbij u kunt kiezen uit de traditionele wijze van glazenwassen met de hand of uit glasbewassing voor wat hoger gelegen ramen in uw pand in Den Haag en omgeving. Deze vorm van glasbewassing gebeurt met gebruikmaking van het zogenaamde Telewash systeem, waardoor ramen gelapt kunnen worden tot een hoogte van 15 meter boven het maaiveld. Bij deze moderne vorm van glasbewassing wordt gebruik gemaakt van osmose water, wat altijd streeploos en vlekvrij opdroogt.

Onze medewerkers zijn altijd enthousiast en waarderen het belang van de klant, vandaar dat u altijd kunt rekenen op het meest optimale resultaat. Onze reiniging van de ruiten beperkt zich niet alleen tot het streepvrij opleveren van de ruiten, maar ook worden de kozijnen kraakhelder achtergelaten.

Naast ons vast klantenbestand kunnen wij altijd individuele opdrachten aannemen, doordat Bats reiniging goede kwaliteit levert tegen een goede prijs nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte, mogelijk mogen wij u binnenkort dan ook tot ons vaste, tevreden klantenbestand rekenen.

Spinnenbestrijding in Den Haag

Buitenverlichting aan woningen en bedrijven in de regio Den Haag werkt niet alleen inbraakwerend, maar trekt ook talrijke insecten aan, spinnen voeden zich graag met deze insecten en nestelen zich in alle beschikbare ruimtes in de gevel, wat de nodige vervuiling kan veroorzaken aan een pand of woning.

Bats reiniging volgt de wettelijke regels volgens de regelgeving volgens de wet van Flora en Fauna en ‘bestrijdt’ de spin als beschermde diersoort met het middel ‘Spin Vrij’, dit zorgt ervoor dat het web van de spin geen aanhechting meer vindt en de spin een andere locatie zal uitzoeken. Het product is volslagen milieuvriendelijk en onschadelijk voor mens en dier en biologisch afbreekbaar, maar wel afdoende om uw woning of pand in Den Haag weer een fris uiterlijk te geven.

Neemt u voor nadere informatie contact met ons op voor een spinvrije omgeving, wij adviseren u graag!

Geschreven door www.powerinternet.nl