Skip to main content

Dak reiniging Wassenaar

Door periodiek uw dak te laten reinigen en te inspecteren door Bats Reiniging voorkomt u veel problemen.

De uitstraling van een dak in Wassenaar en omgeving wordt mede bepaald onder invloed van de onstuimige Nederlandse weersomstandigheden. Bats reiniging zorgt voor dakreiniging in Wassenaar en omstreken met gebruikmaking van heet water, wat onder lage druk, door middel van de softwash techniek, op het dak wordt gespoten, zodat uw dak afdoende gereinigd wordt, waardoor deze weer de oorspronkelijke charme herkrijgt. Door een periodieke dakreiniging bereikt u ook een grotere duurzaamheid van de dakbedekking.

Dakpannen hebben flink te lijden van wisselende klimaatomstandigheden, waardoor op den duur schade aan uw dakpannen in Wassenaar kan ontstaan en u dus voor onverwachte kosten kunt komen te staan, in dit verband geldt altijd dat voorkomen beter is dan genezen, u doet hiermee een zinvolle investering voor de langere termijn.

Schimmels en algen kunnen de aanblik van een dak schade aandoen, tijdens de intensieve dakreiniging kunnen wij optioneel ervoor zorgen dat de professioneel verwijderde schimmels en algen niet weer terugkomen door het aanbrengen van een beproefd algendodend middel om het opnieuw ontstaan te voorkomen.

Is uw dak in Wassenaar en omgeving toe aan een grondige dakreiniging? Neemt u dan contact met ons op per telefoon of per e-mail, door onze jarenlange ervaring en de opgedane kennis kunnen wij een optimaal resultaat garanderen, waardoor uw dak er weer representatief uitziet en u verzekerd bent van een langere levensduur van uw dakpannen.

Reiniging van dakgoten in Wassenaar

Dakreiniging door Bats reiniging in Wassenaar omvat ook het leegmaken en reinigen van al dan niet verstopte dakgoten. Doordat vuil zich ophoopt in dakgoten kan het hemelwater op een gegeven moment niet meer op de reguliere wijze afgevoerd worden, waardoor de muur vochtschade kan oplopen, wat zelfs tot schimmelvorming in de woning kan leiden, met alle vervelende gevolgen en gezondheidsrisico’s van dien.

Dakreiniging door Bats reiniging van uw dakgoten in Wassenaar beperkt zich niet alleen tot het legen en reinigen van de dakgoot, ook worden de roosters en afvoeren grondig gereinigd en als u dat wenst kunnen wij bolroosters in de afvoeren plaatsen, wat het risico op een verstopping van de afvoerkanalen drastisch kan verminderen.

Reiniging boeiboorden in Wassenaar

Boeiboorden, dakkapellen en daklijsten kunnen flink vervuild raken, als er een basisvervuiling plaats heeft gevonden vormt dit een prima aanhechting voor nieuw vuil. Als u Bats reiniging inschakelt voor de reiniging van uw pand in Wassenaar en omgeving krijgt deze weer de uitstraling dat het verdient, vaak worden juist deze onderdelen vergeten.

Ingeval van hout of kunststof gebruiken wij voor de reiniging wax shampoo wat een langdurige bescherming geeft, in geval van kunststof kan Bats reiniging ook een coating aanbrengen wat de duurzaamheid van de materialen vergroot.

Zorgt voor waardebehoud

Kwaliteit

Vakmanschap & heldere afspraken

Waarom uw dak periodiek laten reinigen?

Vuil en algen geven je dak al snel een slordige aanblik. Wat veel mensen niet weten is dat vervuiling ook de levensduur van je dakpannen aanzienlijk vermindert. Door tijdig je dak te laten reinigen voorkom je dus een hoop ellende en hoge kosten op de lange termijn.
SoftWash is, in tegenstelling tot hoge druk reinigen, de perfecte manier om uw gevel, dak, bestrating en al het andere exterieur te reinigen. Dit gebeurt met lage druk (te vergelijken met water dat uit een tuinslang komt) en met 100% biologisch afbreekbare producten. We verwijderen algen, schimmel, bacteriƫn, spinnenwebben en ander viezigheid van uw pand.
Tevens kunnen wij uw dak impregneren wat uw dak waterafstotend maakt en aangroei van schimmels en algen voor langere tijd zal voorkomen.

Wat wij nog meer doen

Dakgoten

Glasbewassing

Spinbestrijding

Benieuwd naar al onze tarieven?

U wilt gebruik maken van onze diensten?

Voor een gedetailleerde offerte komen wij graag bij u langs om de locatie te bekijken en de wensen te bespreken.